happyGirl17 0 Napisano 17 Marca 2008 hmm.. w sumie to nie. Ale czułam ze byłam zdradzona, lecz on sie do tego nie przyznał tylko rzucil bez słowa. ~~$^^..:: uwierz w miłość a poznasz co to ból::..^^$~~ http://s8.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=151024 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aillin 0 Napisano 17 Marca 2008 [quote="MagicalFire"]czy zostaliscie kiedys zdradzeni ??[/quote] tak. nie raz, nie dwa, nie trzy... Niektóre kobiety są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi (Jonathan Carroll) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
młoda 4 Napisano 17 Marca 2008 tak. i to dalej boli... zaufasz... dajesz wszystko z siebie. i taki cios z serce....... mimo, że bylo dawno. dalej we mnie jest gorycz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moo 0 Napisano 18 Marca 2008 zostałam zdradzona, ale nie w aspekcie fizycznym, ale psychicznym. cholernie bolało i mimo, że szmat czasu minął to nadal czuję ukłucie w sercu na samą myśl o tym. brrrrrrr. brzydzę się zdrady x x [size=1]I [i]am[/i] [color=grey][b]who[/b][/color] [u]I[/u] am [i]if[/i] [color=grey][b]you[/b][/color] [u]don't[/u] like [i]it[/i] [color=grey][b]then[/b][/color] fuck [i]you[/i] [u]bitch[/u] [i]!!!![/i][/size] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qmac 0 Napisano 18 Marca 2008 Ja nie zostałem zdradzony przez moją miłość i nie będę raczej do końca życia... Również ja nie zdradzę... A odnośnie do tematu to przenoszę z Sex & Erotyka do Miłość bo tam to powinno należeć... Oh Magical ;P LECH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
młoda 4 Napisano 18 Marca 2008 [quote="moo"]zostałam zdradzona, ale nie w aspekcie fizycznym, ale psychicznym. [/quote] ja z tego co się orientuję.. to psychicznie też mnie zdradzał :] [quote]cholernie bolało i mimo, że szmat czasu minął to nadal czuję ukłucie w sercu na samą myśl o tym. brrrrrrr. brzydzę się zdrady x x[/quote] to chyba już do końca życia pozostanie taki uraz. a prawda jest taka, że po czymś takim jest niezwykle trudno zaufać powtórnie. i również się tego brzydzę. nie potrafiłabym.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkovianin 0 Napisano 19 Marca 2008 Ja byłem wielokrotnie zdradzany ale myślę że to spowodowane było nie dojrzałością partnerki do związku ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 71 Napisano 19 Marca 2008 [quote="MagicalFire"]czy zostaliscie kiedys zdradzeni ?? :-( :-( [/quote] tak długo musiałem sie męczyć ale peszło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slipknociara666 0 Napisano 19 Marca 2008 zdrada..... mnie się nie zdradza :-P Mi?o?ci m?wimy stanowcze NIE!!! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 71 Napisano 20 Marca 2008 [quote="slipknociara666"]zdrada..... mnie się nie zdradza :-P [/quote] ja mam troszkę czescej ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fortuna 1 Napisano 20 Marca 2008 [quote="tidus106"]ja mam troszkę czescej[/quote] Z tego co widzę masz dopiero 15 lat. Pociesze Cię że w tym okresie życia często dochodzi do takich stanów. Nie przejmuj się tym ani nie załamuj. W końcu tu chodzi o poznawanie a nie już bycie z sobą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qmac 0 Napisano 20 Marca 2008 (edytowane) [b]tidus106[/b], Zgadzam się z fortunką, musisz szukać osoby która naprawdę kocha byś w życiu nie cierpiał a cieszył się z życia... Edytowane 20 Marca 2008 przez Gość LECH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
młoda 4 Napisano 20 Marca 2008 [quote="Carlito"]musisz szukać osoby która naprawdę kocha byś w życiu nie cierpiał a cieszył się z życia...[/quote] a wiesz jakie to trudne... ja miałam 15 lat i kilka miesięcy jak zostałam potwornie zraniona... i do dziś mam to w głowie... i dobiło się na mojej psychice... ale byłam głupią i nawiną nastolatką... więc jednak mam z tego lekcje i już nie ufam jak wtedy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asiulek 0 Napisano 21 Marca 2008 Trzy dni temu opuścił mnie chłopak :-( . Nadal jestem załamana, ale od czego są przyjaciele? dzięki jednemu z nich trafiłam na to forum :) Co? Ci nie pasuje? Powiedz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fortuna 1 Napisano 21 Marca 2008 To życzę Ci wśród nas zapomnienia. Na to potrzeba trochę czasu aby nabrać dystansu. Może w tej chwili akurat nie na takie byś chciała przeczytać słowa, ale głowa do góry, będzie inny :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asiulek 0 Napisano 22 Marca 2008 Głowa w górze ;-) Ale jak go spotkam na ulicy to za to wszystko go połamię lub zabiję. Jak byście się czuły, gdyby wasz chłopak się chwalił, że was przeleciał, a nie byłaby to prawda? Gdy próbowałam wszystko odkręcic usłyszałam, że podobno przeleciał inną, lecz to już była prawda... :-( Co? Ci nie pasuje? Powiedz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
młoda 4 Napisano 22 Marca 2008 [b]Asiulek[/b], weź dziewczyno sraj na to. miałam podobnie, chociaż wyniknęło z tego większego piekło o którym nie mam siły gadac ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gary 0 Napisano 5 Kwietnia 2008 byłem.. raz.. dużo nie zabrakło a doszłoby do rękoczynu... ***jowe uczucie... najgorsze jest to że po takich wydarzeniach zanika zaufanie do drugiej osoby... ...nie pytaj kim jestem...to zbyt trudne pytanie ... już nie pędzę z motyką w stronę słońca donikąd... pierdolsię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Erill 0 Napisano 5 Kwietnia 2008 Nie jestem pewna. Była sytuacja w której bardzo wiele czynników świadczyło o tym, że tak się stało ale nigdy nie uzyskałam jasnej deklaracji - nie lub tak. Jak mój były był w wojsku w ustce [mieszkałam wtedy we wrocławiu] to jeździł tam autem. I pamiętam, że gdy któregoś razu wrócił przyjechał do mnie, żeby go sobie naprawić. Miałam duży prywatny podjazd gdzie mu nikt nie przeszkadzał. I kiedy on naprawiał to ja to auto sprzatałam. I w trakcie sprzątania znalzłam prezerwatywy w takiej szufladce w drzwiach. I na moje pytanie o co kaman zaczał mówić, że pożyczył koledze, i to pewnie jego i takie tam... Ale jakoś nigdy do końca mu nie uwierzyłam.. I raz sama zdradziłam. Żałuje okrutnie. Ten człowiek nie wie. I nigdy się już nie dowie bo nie jesteśmy już razem. Ino jest to bład z gatunku robi się go tylko raz w życiu. [b][i]Dobr? stron? upadania jest to, ?e dajemy naszym przyjacio?om szanse podtrzymania nas. [/b][/i] www.erill.blog.interia.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beba 0 Napisano 5 Kwietnia 2008 czy zostałam zdradzona...?? Heh,,, niestety tak...jeden jedyny raz... naszczęście...;)) mam nadzieje, że jush nigdy się tak nie stanie...xP zresztą ten kto to zrobi gorzko tego pożałuje...;);P LoL2 :evil: :fakju: :ulovam: :aloha: :amasz: ( : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaya 0 Napisano 22 Maja 2008 Nie. A przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Mam nadzieję, że tak nie było, strasznie bym się rozczarowała, nawet moimi ex. W każdym bądź razie wiem, że Mój Mężczyzna nie ma czasu na zdradę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 71 Napisano 27 Maja 2008 [quote="PolHere"]Zgadzam się z fortunką, musisz szukać osoby która naprawdę kocha byś w życiu nie cierpiał a cieszył się z życia...[/quote] waśnie tera to robię :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yakub 1 Napisano 27 Maja 2008 [quote="młoda"]tak. i to dalej boli... zaufasz... dajesz wszystko z siebie. i taki cios z serce....... mimo, że bylo dawno. dalej we mnie jest gorycz...[/quote] chciałem napisac to samo, ale zacytuje Cię, bo powiedziałaś to lepiej, niż ja bym to zrobił :* [color=#FFFFFF]Dzisiejsze posty sponsorują litery A i H, oraz liczby 14 i 88.[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 71 Napisano 14 Czerwca 2008 [quote="fortuna"]dopiero 15 lat. Pociesze Cię że w tym okresie życia często dochodzi do takich stanów. Nie przejmuj się tym ani nie załamuj. W końcu tu chodzi o poznawanie a nie już bycie z sobą. [/quote] wiem waśnie wiec dałem se spokój Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kathy 0 Napisano 25 Czerwca 2008 Nie. Ani ja nie zdradziłam, ani nie zostałam zdradzona. Ale domyślam się, jak to boli i jak czasem ciężko jest taką rzecz wybaczyć. [i]'I czuj?c Ci? obok opowiem o wszystkim Jak cz?sto si? boje i czuje si? nikim'[/i] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach