FOX 6 Napisano 14 Maja 2007 (edytowane) [youtube]http://www.youtube.com/v/2R_8p27aX7o[/youtube] :mrgreen: Edytowane 16 Listopada 2008 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Maja 2007 :lol: :lol: :lol: dobreee hahahahaha ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FOX 6 Napisano 14 Maja 2007 [quote="dragonnn"]dobreee[/quote] wiem że dobre ... dlatego umieszczam :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daelan 0 Napisano 14 Maja 2007 dzieciaka wezmą za rok może dwa do wu tang albo RZA albo sie wytwórnia Snoopa nim zainteresuje ;-) koles juz sie umie ruszac, a glos ma tylko ze puki co brzmi na swoja lata;) [i]"Nadepni?ty robak kurczy si?. Post?puje roztropnie. Przez to zmniejsza prawdopodobie?stwo, ?e ponownie zostanie nadepni?ty. W j?zyku moralno?ci: pokora."[/i] Friedrich Nietzsche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FOX 6 Napisano 14 Maja 2007 Starzy musza ustapić miejsca młodym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MoDa 0 Napisano 14 Maja 2007 [quote="NoOne89"]albo sie wytwórnia Snoopa [/quote] predzej wytwórnia Cenciaka.. :lol: mocny dzieciak.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daelan 0 Napisano 14 Maja 2007 [quote="MoDa"] predzej wytwórnia Cenciaka.. :lol: mocny dzieciak..[/quote] wygra szybszy i ten kto obieca więcej lizaków młodemu :-P pozwolisz że ukradne Twój ostatni taskbar? :angel: [i]"Nadepni?ty robak kurczy si?. Post?puje roztropnie. Przez to zmniejsza prawdopodobie?stwo, ?e ponownie zostanie nadepni?ty. W j?zyku moralno?ci: pokora."[/i] Friedrich Nietzsche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicalFire 12 Napisano 16 Listopada 2008 dopiero się dokopałem do tego tematu dzieciak jest świetny [center][gg=3]10987972[/gg] 'Może i jestem idiotą, ale nie jestem głupi.' ? Forrest Gump "Может быть, я идиот, но я не дурак". ? Форрест Гамп[/center] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucy Hannock 3 Napisano 22 Lutego 2010 Nieźle śpiewa ten dzieciak, ciekawe czy robi to nadal? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
towarzysz Stalin 3 Napisano 22 Lutego 2010 Przeciez to jest Lil Bow wow, dobrze koleś nawija 8-) [quote="Lucy Hannock"]ciekawe czy robi to nadal?[/quote] tak, nadal masz tu linka do jego innych utworów http://www.youtube.com/watch?v=HdLK0QCrsWU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucy Hannock 3 Napisano 22 Lutego 2010 [b]Towarzyszu Stalin[/b], bardzo dziękuję ze tego linka. Lil Bow wow, rzeczywiście świetnie śpiewa. 8-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach