doreQpotForeQ 0 Napisano 13 Maja 2007 Witam Panie i Panowie... jak komuś znajomy ten nick będzie to napewno wie kim jestem.. a jak nie to już mówie. Wiec jestem Dorian, Mieszkam w Chorzowie na Śląsku 8-) Jestem tu dzięki uprzejmości kolegi matiasa (pzdr) No.. to by było na tyla :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FOX 6 Napisano 13 Maja 2007 [quote="doreQpotForeQ"]Witam Panie i Panowie... jak komuś znajomy ten nick będzie to napewno wie kim jestem.. a jak nie to już mówie. Wiec jestem Dorian, Mieszkam w Chorzowie na Śląsku 8-) Jestem tu dzięki uprzejmości kolegi matiasa (pzdr) No.. to by było na tyla [/quote] pół polskiej mojej rodziny z polski jest ze śląska ... więc pieronie witam cię :) i zostań z nami na stałe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matias 1 Napisano 13 Maja 2007 [quote="doreQpotForeQ"]Witam Panie i Panowie... jak komuś znajomy ten nick będzie to napewno wie kim jestem.. a jak nie to już mówie. Wiec jestem Dorian, Mieszkam w Chorzowie na Śląsku 8-) Jestem tu dzięki uprzejmości kolegi matiasa (pzdr) No.. to by było na tyla :mrgreen:[/quote] [color=orange]Cóż mogę powiedzieć :) Dziękuję i witam :)[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MoDa 0 Napisano 14 Maja 2007 [quote="doreQpotForeQ"]Mieszkam w Chorzowie na Śląsku[/quote] no prosze.. ślązak.. nie jestem sama :D [quote="doreQpotForeQ"]Witam Panie[/quote] witam Pana rownież.. ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doreQpotForeQ 0 Napisano 9 Marca 2008 Witam was znów po długiej przerwie. Ostatnio tu było 11 Września zeszłego roku. W tym czasie sie dużo nie zmieniło postaram sie aktywnie uczestniczyć w życiu forum. Pozdrawiam DoreQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicalFire 12 Napisano 9 Marca 2008 [b]doreQpotForeQ[/b], nie wypada by młodszy użytkownik witał starszego ale ciesze sie ze wróciłeś :aloha: [center][gg=3]10987972[/gg] 'Może i jestem idiotą, ale nie jestem głupi.' ? Forrest Gump "Может быть, я идиот, но я не дурак". ? Форрест Гамп[/center] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atena 0 Napisano 10 Marca 2008 [b]doreQpotForeQ[/b], witaj i zostań już z nami ;-) But we're never gonna survive, unless... We get a little crazy. [img]http://kroliki.net/images/banner.gif[/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beba 0 Napisano 10 Marca 2008 SiemanoOo...x_X Baw się dobrze i pish dużooOo...;*** :aloha: ( : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milka 0 Napisano 10 Marca 2008 [b]doreQpotForeQ[/b], cześć mamy nadzieje że już nie będzie takiej przerwy mogę ci tylko życzyć udanej zabawy [color=yellow][b]Tylko ?ycie po?wi?cone innym warte jest prze?ycia.[/b][/color][/shadow][shadow=green] Zosta?am sprowadzona na z?a drog?, ale bli?ej mi do dobra ni? z?a.[/shadow] http://kagarolinka.wrzuta.pl/audio/kULpkkNtIp/friends-naucze_cie_zyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
happyGirl17 0 Napisano 10 Marca 2008 witam ;) i mam nadzieje ze miło bedziesz spedzal tu czas ;) pozdrawiam ;) :* ~~$^^..:: uwierz w miłość a poznasz co to ból::..^^$~~ http://s8.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=151024 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach