Pozytywna myśl na dziś!
Re: Pozytywna myśl na dziś!
Jutro też jest piękny dzień!
Nie wymażę niczego z mojego życia. Każda rzecz, każda najmniejsza rzecz doprowadziła mnie do tego, kim jestem teraz. Rzeczy piękne nauczyły mnie kochać życie. Rzeczy złe nauczyły mnie jak żyć.
Bob Marley
Bob Marley
Get !t done! 
Nic mnie nie motywuje tak, jak zebranie się do pracy z samego rano, zrobienie najtrudniejszych rzeczy. Poczucie lekkości przed południem jest niesamowite

Nic mnie nie motywuje tak, jak zebranie się do pracy z samego rano, zrobienie najtrudniejszych rzeczy. Poczucie lekkości przed południem jest niesamowite

[quote="getitdone"]Get !t done! 
[/quote
A wiec, to jest super. 

- Elka_rnityna
- Użytkownik
Byle do weekendu i wypłaty

Elka_rnityna pisze:Byle do weekendu i wypłaty![]()

Idzie zima, ale plus jest taki, że wychodząc z mieszkania o 7:15 jest piękny wschód słońca 

niz wyrabiesz mieczem.
Jak sie dobrze zastanowic to dojdziemy do wniosku , ze usmiech jest bronia ktora
potrafi zdzialac cuda w relacjach z innymi ludzmi.
Same korzysci jak widac, wiec usmiechem zdobywajmy ,,swiat,, , cokolwiek to moze
oznaczac.

- Elka_rnityna
- Użytkownik
Jest bardzo zimno ale pod kołderką najlepiej 

bombik pisze:I gorącą czekoladę :P

Z dobra energiami uśmiechem faktycznie można zawojowac swiat
złamię skrzydła przeznaczeniu...
Dulcynea pisze:Z dobra energiami uśmiechem faktycznie można zawojowac swiat

Trzeba się tylko tego nauczyć...entuzjazmu nawet jak nas do tego nie nagrana dzien
złamię skrzydła przeznaczeniu...
Pozytywna myśl na dziś!
"Jak dotąd jest to najlepszy czs w dziejach na to, by żyć. Po raz pierwszy mamy moc zdobycia wiedzy, która znajduje się na wyciągnięcie ręki"
dr Denis Waitley
dr Denis Waitley

natychmiast wszystko idzie mi jak po masle.
Widocznie perspektywa byczenia sie,jest ogromnie motywujaca do roznych pozytywnych
dzialan.

A mnie nadchodząca zima zainspirowała do codziennej herbatki - z cytryną, miodem, imbirem, pyłkiem kwiatowym i pomarańczą. Do tego litrowe kubki, które kupiła współlokatora - miód malina 

getitdone pisze:A mnie nadchodząca zima zainspirowała do codziennej herbatki - z cytryną, miodem, imbirem, pyłkiem kwiatowym i pomarańczą. Do tego litrowe kubki, które kupiła współlokatora - miód malina

A te litrowe kubki to jest to co uwielbiam w tym rytuale codziennych ,,pic,,.