Michael Jackson, Madonna, Bee Gees, Pet Shop Boys itd
Michael Jackson, Madonna, Bee Gees, Pet Shop Boys itd
Lubicie zespoły i solowych wykonawców typu:
Michael Jackson, Madonna, Bee Gees, Pet Shop Boys, Cher, Tom Jones, Wham! i inni?
Ja ostatnio polubiłem, bo to są legendy wszystkich typów muzyki...
Przykład Wham!'a
[youtube]http://www.youtube.com/v/Hksil-KkebQ[/youtube]
Michael Jackson, Madonna, Bee Gees, Pet Shop Boys, Cher, Tom Jones, Wham! i inni?
Ja ostatnio polubiłem, bo to są legendy wszystkich typów muzyki...
Przykład Wham!'a
[youtube]http://www.youtube.com/v/Hksil-KkebQ[/youtube]
Ostatnio zmieniony 18 lip 2009, o 15:06 przez FREEQ, łącznie zmieniany 2 razy.

Re: Michael Jackson, Madonna, Bee Gees, Pet Shop Boys itd
akurat o wykonawcy "Michael Jackson" to temat już jest... więc nie wiem czemu został powtórzony 

Wiem, mogłeś zgłosić..._Dziad_ pisze:akurat o wykonawcy "Michael Jackson" to temat już jest... więc nie wiem czemu został powtórzony
Jest On o wszystkich zespołach i wykonawcach dawnych lat. Młodości rodziców itd ;]

Michael królem od zawsze i na zawsze :-) :-) :-)
A reszte da się słuchać :-)
Madonna - Like a Virgin
ostatnio często gości na moim mp3
A reszte da się słuchać :-)
Madonna - Like a Virgin
ostatnio często gości na moim mp3
Tak, bardzo ładna piosenka, Madonna w czasach swojej świetności była mega gwiazdą... Miary Britney Spears i innych.Kasia pisze:Madonna - Like a Virgin

Wham! może niekoniecznie, ale młody George Michael jest po prostu nieziemski. Zwłaszcza Careless Whisper. Wielbię tą piosenkę :D
Bee Gees są ponadczasowi
pierwsze skojarzenie "Gorączka sobotniej nocy" i Staying Alive
boskie falsety :D (chociaż przyznam, że film mnie rozczarował, ale to nie ten dział, więc nic więcej nie mówię)
Madonna. Lubię wczesną Madonnę. Vogue, wspomniane Like a virgin, nieśmiertelne Material girl. Ostatnio oglądałam jakąś biografię Madonny i byłam zszokowana, że podbijała do Antonio Banderasa. Ale właściwie to się jej wcale nie dziwię
Boski Antonio ;-P
Rodzice mnie zarazili jeszcze miłością do Queen'u, Rolling Stonesów i Boney M (niezapomniany Rasputin
)
Bee Gees są ponadczasowi

Madonna. Lubię wczesną Madonnę. Vogue, wspomniane Like a virgin, nieśmiertelne Material girl. Ostatnio oglądałam jakąś biografię Madonny i byłam zszokowana, że podbijała do Antonio Banderasa. Ale właściwie to się jej wcale nie dziwię

Rodzice mnie zarazili jeszcze miłością do Queen'u, Rolling Stonesów i Boney M (niezapomniany Rasputin

Niektóre kobiety są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi (Jonathan Carroll)
Tak !
Michaela Jacksona wprost kocham:)
Ale bardzo lubię Wham oraz Pet Shop Boys....naprawdę mają świetne piosenki, które znają prawie wszyscy.....lecz po prostu nie kojarzą po nazwie zespołu :-)
Michaela Jacksona wprost kocham:)
Ale bardzo lubię Wham oraz Pet Shop Boys....naprawdę mają świetne piosenki, które znają prawie wszyscy.....lecz po prostu nie kojarzą po nazwie zespołu :-)
hahaha dobreWielebny FREEQ pisze:Tak, bardzo ładna piosenka, Madonna w czasach swojej świetności była mega gwiazdą... Miary Britney Spears i innych.

Nie przepadam za Madonna ale porównywać ją do Britney Spears? Oszalałeś?
Britney Spears do pięt jej nie dosięga.
Zdecydowanie stare piosenki są lepsze od tych ostatnich.Aillin pisze:Lubię wczesną Madonnę
But we're never gonna survive, unless... We get a little crazy.

Michael Jackson nie jest taki zły, legenda popu xD
Madonna, lubię ją, fajną ma muzykę, ładnie śpiewa no i ogólnie
Reszta zespołów też jest ok, chociaż nie lubię ich tak bardzo
Wham tez jest świetny. O.
Madonna, lubię ją, fajną ma muzykę, ładnie śpiewa no i ogólnie

Reszta zespołów też jest ok, chociaż nie lubię ich tak bardzo

Wham tez jest świetny. O.
Czy ja wiem? Co kto lubi;) Dla mnie niektóre piosenki Britney są lepsze, niż te Madonny;) Co prawda Brit śpiewa z plejbeku, ale co z tego?:) Mnie się tam podobają, choć nie wszystkie.Atena pisze:Britney Spears do pięt jej nie dosięga.
Madonny nie słucham, ani tych starszych piosenek, ani tym bardziej nowszych.
Michael ma parę świetnych numerów i tyle.
A reszty, to nawet nie znam;o